Camera- en inbraakbeveiliging

Stap Elektra is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor inbraakbeveiliging en camerabeveiliging. Welke oplossing u kiest, hangt helemaal van uw wensen af. Wij leggen u graag uit wat de beste oplossing voor úw situatie is!

Cooper Safety voor inbraakbeveiliging

Cooper Safety dealer

Bosch dealer voor camerabeveiliging

Bosch dealer

steinel-dealer_Stap_Elektra

Steinel dealer

Camerabeveiliging

camerabeveiliging Bosch starter line

Met camerabeveiliging verkleint u niet alleen de kans op inbraak in uw bedrijfspand of woning. U heeft ook goed beeldmateriaal na poging tot inbraak, vernieling of aanrijdingen op uw terrein! En niet onbelangrijk: het geeft een veiliger gevoel voor u, uw gezin of uw werknemers.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is er niet alleen om uw waardevolle spullen veilig te stellen! Met een goed inbraakbeveiligingssysteem voorkomt u ook een verlies van een veilig gevoel.

Installatie, keuren en onderhoud

Stap Elektra is hét vertrouwde adres voor alle denkbare elektrische installaties. Van het aansluiten van een stopcontact tot het onderhoud van specialistisch gereedschap. Zelfs voor een stekker van een strijkbout kunt u bij ons langskomen.

Binnen- en buitenverlichting

Binnen- en buitenverlichting is in eerste instantie functioneel, bijvoorbeeld om te voorkomen dat woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers. Maar het geeft ook sfeer aan uw woning of creëert een heldere werkplek.