Installatie, keuren en onderhoud elektra

Stap Elektra is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor alle denkbare elektrische installaties. Van het aansluiten van een stopcontact tot het onderhoud van specialistisch gereedschap. Zelfs voor een stekker van een strijkbout kunt u bij ons langskomen. En uiteraard werken wij volgens de wettelijke eisen en zijn wij erkend SEI installateur en aangesloten bij Uneto-Vni.

uneto-vni erkend installateur

Uneto-Vni

sei erkend installateur

SEI erkend installateur

Installatie

installatie stopcontact

Voor werk aan elektrische installaties waar u zelf geen verstand van heeft, geen tijd voor heeft of niet makkelijk bij kunt. Wij voeren alle soorten elektra installatiewerkzaamheden uit voor of in opdracht van particulieren, bedrijven, woningstichtingen en aannemers.

Keuren elektrische installaties en gereedschap

keuren elektrisch gereedschap

Een elektrotechnische installatie en gereedschappen zijn onder andere door gebruik en slijtage onderhevig aan slijtage. Door regelmatig uw elektrische installatie(s) en gereedschap te laten keuren voorkomt u:

  • ongevallen, ernstig letsel en soms zelfs dodelijke ongevallen;
  • brand als gevolg van technische storingen en/of elektrische kortsluiting;
  • bedrijfsschade door stilstand na een elektrische storing.


Door het periodiek laten keuren van uw installaties kunt u bij de arbeidsinspectie en verzekeraars aantonen dat u al het mogelijke heeft gedaan om ongevallen en gevaarlijke situaties te voorkomen!

Onderhoud en revisie elektrische installaties

Onderhoud elektrische installatie

Gebrek aan onderhoud en revisie van elektrische installaties kan voor veel problemen zorgen. Als elektrische installaties regelmatig nagekeken en bijgesteld worden, voorkomt u storingen en verlies van rendement. Dit geldt niet alleen voor grote installaties maar óók voor tuinverlichting, beveiligingsinstallaties, toegangscontroles, mechanische ventilaties, airco’s en klimaatbeheersingssystemen, warmte-terugwinunits etc.

Camera- en inbraakbeveiliging

Met camerabeveiliging verkleint u niet alleen de kans op inbraak in uw bedrijfspand of woning. U heeft ook goed beeldmateriaal na poging tot inbraak, vernieling of aanrijdingen op uw terrein.

Binnen- en buitenverlichting

Binnen- en buitenverlichting is in eerste instantie functioneel, bijvoorbeeld om te voorkomen dat woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers. Maar het geeft ook sfeer aan uw woning of creëert een heldere werkplek.