Onderhoud en revisie elektrische installaties

Gebrek aan onderhoud en revisie van elektrische installaties kan voor veel problemen zorgen. Als elektrische installaties regelmatig nagekeken en bijgesteld worden, voorkomt u storingen en verlies van rendement. Dit geldt niet alleen voor grote installaties maar óók voor tuinverlichting, beveiligingsinstallaties, toegangscontroles, mechanische ventilaties, airco’s en klimaatbeheersingssystemen, warmte-terugwinunits etc.

Storingen en uitval

Achteraf blijkt vaak dat storingen en uitval vrij eenvoudig te voorkomen waren door periodiek onderhoud en revisie van de betreffende installatie(s). Bij de eerste aanleg voldoet alles aan de ontwerpcriteria, maar in de loop van de tijd worden zaken aangepast, vervangen of uitgebreid. Bovendien kunnen inzichten van ‘toen’ inmiddels herzien zijn.

Energiemanagement

Met periodiek onderhoud en tijdige revisie van elektrische installaties voorkomt u risicovolle situaties, zodat de veiligheid van mensen en omgeving gewaarborgd blijft. U voorkomt hiermee óók onnodige herstelkosten (denk aan een spoedreparatie in het weekend) en een té hoge energierekening door verlies van rendement!

Meer informatie over onderhoud en revisie

Stap Elektra komt graag bij u langs voor periodiek onderhoud en eventuele revisie van uw elektrische installaties. Wij verzorgen dit al vele jaren voor onder meer particulieren, ondernemers en woningbouwverenigingen!

Keuren elektrische installatie

Een elektrotechnische installatie en gereedschappen zijn onder andere door gebruik en slijtage onderhevig aan slijtage. Laat regelmatig uw elektrische installatie(s) en gereedschap keuren.

Installatiewerk

Voor werk aan elektrische installaties waar u zelf geen verstand van heeft, geen tijd voor heeft of niet makkelijk bij kunt. Wij werken vakkundig volgens de wettelijke normen en technische voorschriften.