Intercomsystemen

Systemen voor intercom bestaan uit een spreek- en luisterverbinding eventueel met camerabeeld. Wij hebben diverse intercomsystemen  om uw woning of bedrijfsruimte flexibel toegankelijk te maken. Met een intercom geniet u onder meer van de volgende voordelen.

  • U kunt op afstand communiceren met mensen voor een gesloten poort of deur.
  • U hoeft de ingang niet continu te bemensen.
  • U kunt mensen die bijvoorbeeld opgesloten zitten in een lift geruststellen.
Intercom

Huisstation met hoorn

Gesprekken voeren in de beste kwaliteit en comfortabel de deur openen zonder poespas. Dat is het conventionele huisstation met hoorn. 

Huisstation met video

Wilt u direct zien wie er aan de deur staat? Dan is het huisstation met video de oplossing. Dit systeem is, samen met het huisstation met hoorn, geschikt voor gebruik binnen.

Video terminal

De populariteit van intercomsystemen met ingebouwde camera neemt gestaag toe. Dankzij de koppeling met een netwerk kunnen de camerabeelden op een telefoon, tablet of op een losse binnenunit worden bekeken. Om deze reden kiezen veel mensen tegenwoordig voor zo’n intercom in plaats van een conventionele intercom.

Camera- en inbraakbeveiliging

Met camerabeveiliging verkleint u niet alleen de kans op inbraak in uw bedrijfspand of woning. U heeft ook goed beeldmateriaal na poging tot inbraak, vernieling of aanrijdingen op uw terrein.

Keuren en onderhoud

Stap Elektra is hét vertrouwde adres voor alle denkbare elektrische installaties. Van het aansluiten van een stopcontact tot het onderhoud van specialistisch gereedschap. Zelfs voor een stekker van een strijkbout kunt u bij ons langskomen.