Interieur- en buitenverlichting

Binnen- en buitenverlichting is in eerste instantie functioneel, bijvoorbeeld om te voorkomen dat woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers. Maar het geeft ook sfeer aan uw woning of creëert een heldere werkplek. Stap Elektra is hét vertrouwde adres voor professionele verlichting. Sfeerverlichting binnen of buiten of veiligheidsverlichting: wij helpen u graag de fraaiste en beste oplossing te vinden. En natuurlijk zorgen wij voor vakkundige installatie.

Interieurverlichting

Interieurverlichting van Stap Elektra

Bij interieurverlichting kunt u aan diverse soorten en toepassingen denken. Stap Elektra verzorgt uw verlichting graag in onder andere uw woning, centrale ruimtes in een complex van woningen of werkruimtes, uw kantoor- of bedrijfsruimte.

Buiten- en terreinverlichting

Met goede en functionele buiten- en terreinverlichting krijgt u functionaliteit in de duisternis, mooi aanzicht van uw pand en sfeervolle gelegenheden in uw tuin.

Veiligheidsverlichting

veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting voorkomt dat uw woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers. Met goede veiligheidsverlichting voorkomt u dat er donkere plaatsen rondom uw pand zijn waar men zich kan verschuilen.

Installatie, keuren en onderhoud

Stap Elektra is hét vertrouwde adres voor alle denkbare elektrische installaties. Van het aansluiten van een stopcontact tot het onderhoud van specialistisch gereedschap. Zelfs voor een stekker van een strijkbout kunt u bij ons langskomen.

Camera- en inbraakbeveiliging

Met camerabeveiliging verkleint u niet alleen de kans op inbraak in uw bedrijfspand of woning. U heeft ook goed beeldmateriaal na poging tot inbraak, vernieling of aanrijdingen op uw terrein.