Buiten- en terreinverlichting

Buitenverlichting is in eerste instantie functioneel maar het geeft ook extra sfeer aan uw woning. Met goede en functionele buiten- en terreinverlichting krijgt u bovendien:

  • zicht in de duisternis
  • mooi aanzicht van uw pand
  • minder last van ongenode bezoekers


Wij hebben diverse mogelijkheden om uw woning buiten, uw tuin en uw terrein te verlichten. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Uiteraard wordt alles professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Buitenverlichting

buitenverlichting van Stap Elektra

Hoewel doeltreffende buitenverlichting is in eerste instantie functioneel moet zijn, geeft het ook extra sfeer aan uw woning en ontmoedigt u inbrekers hun ‘werk’ te doen. En met de buitenverlichting van Stap Elektra wordt ook aan uw energierekening gedacht!

Terreinverlichting

Buitenverlichting prieel

Wilt u alleen uw tuinpad verlichten of de oprit of uw gehele tuin inclusief prieel? Passende terreinverlichting geeft uw terrein extra uitstraling waardoor u er nog meer van zult genieten!

Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting voorkomt dat uw woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers. Met goede veiligheidsverlichting kan men zicht niet op donkere plaatsen rondom uw pand verschuilen.

Interieurverlichting in een woning moet voor sfeer zorgen en bij de inrichting van uw woning passen. In een bedrijfspand moet die juist praktisch zijn.