Interieurverlichting

Interieurverlichting in een woning moet voor sfeer zorgen en bij de inrichting van uw woning passen. In een bedrijfspand moet die juist praktisch zijn. U kunt het natuurlijk zelf doen, maar als u niet dagelijks met elektriciteit werkt dan is het niet zonder gevaar. Voor ons is aanleg van verlichting routine. Kies voor veiligheid en schakel voor het aanleggen van interieurverlichting Stap Elektra in. 

Interieurverlichting in woning

Interieurverlichting is van grote invloed op de sfeer in uw woning. U kunt kiezen voor opvallende verlichting óf de verlichting in uw interieur te integreren. Belangrijk is dat de verlichting qua functionaliteit aan uw eisen voldoet en niet meer energie gebruikt dan noodzakelijk is.

Interieurverlichting bij bedrijven en woningcorporaties

winkelverlichting Polman Arnhem

In uw bedrijfspand bent u tegenwoordig vaak verplicht om moderne kostenbesparende ledverlichting te installeren. Dat vraagt weliswaar om een investering, maar levert op termijn ook een kostenbesparing op. Om de juiste keuze voor uw armaturen te maken, is het raadzaam om advies in te winnen bij Stap Elektra. Wij adviseren aan en installeren veelvuldig bij woningcorporaties, mkb en winkels.

Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting voorkomt dat uw woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers. Met goede veiligheidsverlichting kan men zicht niet op donkere plaatsen rondom uw pand verschuilen.

Met goede buiten- en terreinverlichting krijgt u functionaliteit in de duisternis, mooi aanzicht van uw pand en sfeervolle gelegenheden in uw tuin.