Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting voorkomt dat uw woning of bedrijfsruimte interessant is voor inbrekers.  Met  goede veiligheidsverlichting voorkomt u dat:

  • er donkere plaatsen rondom uw pand zijn waar men zich kan verschuilen
  • u te hoge energiekosten hebt door niet-efficiënte verlichting
  • u niet kunt vertrouwen op de werking van de verlichting


Wij hebben diverse soorten veiligheidsverlichting om uw woning of bedrijfsruimte goed te beschermen tegen inbraak. Hieronder drie voorbeelden.

Passief infrarood (PIR)

veiligheidsverlichting

Infraroodsensoren registreren de menselijke warmtestraling. Door segmentlenzen wordt het registratiebereik verdeeld in passieve en actieve zones. De uiterst gevoelige sensoren kunnen op die manier warmtelichamen, die tussen de zones bewegen, als spanningsschommeling herkennen. Zelfs de kleinste schommelingen worden geregistreerd.

Sensor ledspots

sensor ledspot veiligheidsverlichting

De XLed-sensorspots combineren hoogwaardige sensortechnologieën met led-verlichting. 100% led-verlichting en slechts een derde van het energieverbruik dat voor halogeenspots nodig is. Het ontwerp van deze kwalitatief hoogwaarde sensorspots garandeert een lange levensduur van de sterke led-lampen.

Sensor halogeenspot

Sensor halogeenspot veiligheidsverlichting

Deze halogeenspot is uitgerust met duo-sensor en heeft een twee-zones multilens. De sensorreikwijdte bedraagt max. 12 meter bij een registratiehoek van 180° en een openingshoek van 90°. Raam, wandhouder en behuizing zijn van robuust aluminium spuitgietwerk gemaakt. Inschakelniveau en brandduur kunnen individueel worden ingesteld. De XENO-glasplaat zorgt door het filteren van het halogeenlicht voor een op daglicht lijkende kleur.

Met goede buiten- en terreinverlichting krijgt u functionaliteit in de duisternis, mooi aanzicht van uw pand en sfeervolle gelegenheden in uw tuin.

Interieurverlichting in een woning moet voor sfeer zorgen en bij de inrichting van uw woning passen. In een bedrijfspand moet die juist praktisch zijn.