Laadstations

Laadstations zijn belangrijk voor elektrisch rijden. Stap Zon Elektra is dealer van EV-Box en levert een compleet assortiment voor gebruik in de openbare ruimte, op privéterrein en thuis; eenvoudig in gebruik en veilig!

EV Box laadstations

Laadstation voor thuis

EVBox HomeLine is speciaal ontworpen voor de privé-oprit en -garage. Hij factureert automatisch jouw stroomverbruik (met je werkgever) en laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Met EVBox HomeLine ga je elke dag volledig opgeladen de weg op. EVBox HomeLine is geschikt voor elke elektrische auto van vandaag én morgen. 

Laadstation voor zakelijk gebruik

EV Box laadstation zakelijk

Deze zakelijke laadpalen zijn geschikt voor alle kantoren en commerciële en publieke locaties. Uitgerust met een intelligent systeem is EVBox BusinessLine eenvoudig te beheren en maakt het efficient gebruik van de beschikbare stroom. De laadpaal wordt standaard geleverd met ingebouwde Wi-Fi en 4G verbinding zodat u de verbonden laadpalen altijd kan volgen en beheren en automatisch firmware updates ontvangt.

 

Stap Elektra is al meer dan 30 jaar hét vertrouwde adres voor alle denkbare elektrische installaties. Of het nu gaat om onderhoud en aanleg van verlichting, beveiligingsmaatregelen of duurzame energievoorziening. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in (een deel) van de stroombehoefte in uw woning. Ook in Nederland is er doorgaans voldoende zonneschijn om rendement uit uw investering te halen!