Over Stap Elektra en Stap Zon Elektra

Stap Elektra is een familiebedrijf, dat al meer dan dan 30 jaar bestaat. Voor velen is ons bedrijf een vertrouwd adres op het gebied van alle denkbare installatiewerkzaamheden. Van het aansluiten van een stopcontact tot het installeren van zonnepanelen. Zelfs voor een stekker aan een strijkbout komen we nog langs.  

We staan altijd voor onze klanten klaar, zelfs in het weekend. Iedere opdracht zien we als een examen, waarbij we altijd streven naar een goed eindcijfer. We hechten bovendien aan goede contacten in het dorp. Bij ons draait alles om vertrouwen.  

Stap Elektra is gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van elektronische installaties. Met de tak Stap Zon Elektra zijn we intussen ook specialist in de rap groeiende markt voor zonnepanelen en e-laadstations. We bedienen niet alleen Heteren, maar ook omliggende plaatsen als Randwijk, Driel, Wageningen en Arnhem en omstreken

Showroom van Stap Elektra

Particulieren

Wij werken al jarenlang voor veel particulieren in Heteren en omstreken. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen op uw dak of onze hulp bij het monteren van een lampje, belt u gerust en vrijblijvend met Stap Zon Elektra!

Zakelijk

Wij werken voor vele agrarische ondernemers, aannemers, woningstichtingen en Verenigingen van Eigenaren in Gelderland. Heeft u een wens of een probleem? Bel ons en wij geven u graag een passend en op maat gemaakt advies en/of voorstel!