Zonnepanelen

Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in (een deel) van de stroombehoefte in uw woning. Bij de productie van deze vorm van elektriciteit komen namelijk geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrij! Ook in Nederland is er doorgaans voldoende zonneschijn om rendement uit uw investering te halen!

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit zonnepanelen en goede garantievoorwaarden. U krijgt vooraf duidelijk en helder advies en de zonnepanelen worden vakkundig op het dak van uw woning of schuur gemonteerd. Desondanks is de prijs-kwaliteit verhouding van onze zonnepanelen uitermate goed!

Voor het laten plaatsen van zonnepanelen heeft u geen vergunning nodig, tenzij uw pand een monument is of behoort tot beschermde stads- of dorpsgezichten. Vraag het voor de zekerheid even na bij uw gemeente.

Zonnepanelen op schuine daken

zonnepanelen schuin dak

Er zijn vele soorten schuine daken, waardoor het montagesysteem flexibel moet zijn. Wij hebben diverse systemen die makkelijk en budgetvriendelijk te monteren zijn.

Zonnepanelen platte daken

Platte daken op (utiliteits)gebouwen bieden gratis ruimte en zijn vaak groot genoeg voor een winstgevende extra functie. Wij beschikken over solar montagesystemen die met aandacht voor dak- en windbelasting op platte daken zijn ontwikkeld en daardoor voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Zonnepanelen in het open veld

zonnepanelen open veld

Open velden zijn uitermate geschikt voor de toepassing van solarinstallaties. Naast veel vierkante meters bieden ze immers ook alle ruimte om de installaties altijd in de meest gunstige hoek ten opzichte van de zon te plaatsen. Mocht uw woning dus niet voldoende dakoppervlak hebben of net een ongunstige ligging ten opzichte van de zon, dan is dit mogelijk een oplossing voor u. 

Over Stap Elektra Installatiebedrijf

Stap Elektra is al meer dan 30 jaar hét vertrouwde adres voor alle denkbare elektrische installaties. Of het nu gaat om onderhoud en aanleg van verlichting, beveiligingsmaatregelen of duurzame energievoorziening. 

Laadstations

Laadstations zijn belangrijk voor elektrisch rijden. Stap Zon Elektra levert een compleet assortiment voor gebruik in de openbare ruimte, op privéterrein en thuis.